Om ProConcept

Velkommen til ProConcept

ProConcept er en innovativ konsulent og kursus virksomhed. Vi tilbyder konsulentydelser, kurser samt skræddersyede forløb for ledere og medarbejdere i private og offentlige virksomheder.

ProConcept`s mission er at udvikle mennesker og virksomheder og tilgodese både den enkeltes og virksomhedens behov ved at skabe balance mellem det individuelle mål og det forretningsmæssige mål.

Hos ProConcept har vi et positivt menneskesyn og tror på, at der er et potentiale i alle mennesker, som kan dyrkes og udvikles til mere selvmotiverende, initiativrige, kreative, ledere og medarbejdere, der tager ansvar, engagerer sig og brænder for det de gør.

ProConcept arbejder med mennesker, som ønsker at udvikle sig personligt og professionelt samt øge deres potentiale for at skabe vækst og tilføre værdi for sig selv og virksomheden.

Professionelt team

ProConcept er et team af professionelle samarbejdspartnere. Vi har specialiseret os indenfor forretnings-/strategiudvikling, ledelses-/teamudvikling og salgsudvikling.

I ProConcept har vi samlet en stor videnbank og råder over mange forskellige kompetencer.

Vi anvender de mest effektfulde teknikker, værktøjer, indlæringsmetoder, hvor den individuelle og organisatorisk læring forankres bedst og hjælper jeres virksomhed med at opnå bedre resultater.

Sammen med jer skæddersyr vi et professionelt forløb, som er tilpasset lige præcis jeres virksomhed og jeres medarbejdere.

Mail: kontakt@proconcept.dk

Tel: 7020 0959.

Hvem står bag ProConcept


Anne-Marie Gottlieb Munck

ProConcept er ejet af Anne-Marie Gottlieb Munck, der har mere end 20 års erfaring indenfor salg og ledelse og har i mere end 10 år drevet selvstændig virksomhed.

Anne-Marie Gottlieb Munck er certificeret NLP Master, psykoterapeut og coach og har deltaget i kursusforløb hos verdens førende coach Anthony Robbins i London.

Hun er akademiuddannet i organisation og er i gang med videregående uddannelse i ledelse.

Anne-Marie Gottlieb Munck er seriøs og en stærk ildsjæl. Hun udviser stort engagement og med hendes positive tilgang til mennesker, har hun bidraget til udvikling af deres potentiale.